Omet navegació

MULTICHOICE

Aquest tipus de pregunta s'utilitza per crear preguntes amb llistes desplegables en les quals s'ha de seleccionar la resposta correcta.

El format que heu de fer servir és el següent:

a) El germà de na Francina és a {1:MULTICHOICE:~la UCI~=l'UCI} perquè ha tingut un accident. El cotxe que menava no havia passat {1:MULTICHOICE:~l'ITV~=la ITV}.

Fixau-vos que les respostes incrustades van entre {}.
El número 1 es refereix a la puntuació que s'ha donat a la pregunta (1 punt).
:MULTICHOICE: defineix el tipus de pregunta.
Els símbols ~= defineixen les respostes correctes. Per definir les respostes incorrectes utilitzarem el símbol ~. Per tant, l'UCI i la ITV són les respostes correctes, i la UCI i l'ITV, les incorrectes.

Exemple:

4. Triau en cada cas l'opció correcta.
a) El germà de na Francina és a {1:MULTICHOICE:~la UCI~=l'UCI} perquè ha tingut un accident. El cotxe que menava no havia passat {1:MULTICHOICE:~l'ITV~=la ITV}.
b) Rudy Fernández va néixer a Palma i juga a {1:MULTICHOICE:~la NBA~=l'NBA} des de l’any 2011. S’estrenà a {1:MULTICHOICE:~la ACB~=l'ACB} la temporada 2003-2004.
c) Els agents de {1:MULTICHOICE:~el FBI~=l'FBI} han detingut els delinqüents més perillosos de Nova York.
d) Som bastant més vella que tu, perquè jo vaig estudiar {1:MULTICHOICE:~la EGB~=l'EGB} i tu ja ets de {1:MULTICHOICE:~la ESO~=l'ESO}.
e) {1:MULTICHOICE:~La ESPAD~=L'ESPAD} és una de les ofertes formatives de {1:MULTICHOICE:~el IES~=l'IES} Santa Maria d’Eivissa que té més demanda.
f) {1:MULTICHOICE:~La FP~=L'FP} té més sortides professionals immediates que no el batxillerat.
g) El ple de l’Ajuntament ha aprovat la insubmissió fiscal en el pagament de {1:MULTICHOICE:~el IVA~=l'IVA} i {1:MULTICHOICE:~el IRPF~=l'IRPF}.
h) Els partits de l’oposició volen ajustar {1:MULTICHOICE:~el IBI~=l'IBI} i {1:MULTICHOICE:~el IAE~=l'IAE} a {1:MULTICHOICE:~el IPC~=l'IPC}.
i) {1:MULTICHOICE:~La OMS~=L'OMS} va ser creada el 1948 a iniciativa de {1:MULTICHOICE:~la OTAN~=l'OTAN}.
j) L’Organització Mundial de la Salut i {1:MULTICHOICE:~=la IARC~l'IARC} (Agència Internacional per a la Investigació del Càncer) classificaran les radiacions electromagnètiques que emeten els telèfons mòbils. {1:MULTICHOICE:~=La CTIA~l'CTIA} (Associació Internacional de la Indústria de les Telecomunicacions Inalàmbriques) hi ha reaccionat en contra tot d’una.

Una vegada importat en Moodle:

Imatge