Omet navegació

1. Agenda

Des de la gestió de l’agenda de l’eina Microsites es poden crear noves entrades a l’agenda, modificar-ne les existents i esborrar-les. A més, hi ha un buscador que permet llistar els esdeveniments de l’agenda del microlloc web, paginar-los, fer esborraments múltiples i fins i tot ordenar-los per facilitar-ne la localització.

Els esdeveniments de l’agenda tenen alguns elements d’informació comuns, com ara l’organisme que convoca l’esdeveniment, la data d’inici i de finalització de l’esdeveniment, si es visible o no i el tipus d’activitat que s’hi ha de desenvolupar.

A més de la informació comuna que no depèn de l’idioma, hi ha una altra informació que sí que en depèn, com ara la descripció de l’esdeveniment, el títol, l’URL, la imatge o un document per adjuntar.

El camp de «Data d’inici» de l’esdeveniment és obligatori.

Els esdeveniments de l’agenda disposen d’un camp del tipus combo seleccionable per indicar el tipus d’activitat que s’hi ha de desenvolupar. Existeix, per tant, una altra gestió d’esdeveniment per cada idioma, a la qual s’accedeix des de l’enllaç «Llistar tipus d’activitat».

Aquesta gestió és molt similar a les que ja s’han comentat però molt més senzilla, ja que només hi ha un camp comú amb la descripció de l’activitat i un camp dependent per l’idioma actiu.

Captura de l'edició de l'agenda

Exemple visualització (front office) de la pàgina d'agenda