Omet navegació

1. Preguntes més freqüents (PMF)

Des de la gestió de les PMF del microlloc web es poden crear noves PMF, modificar les ja existents i esborrar-les (a l’eina Microsites el nom de l’apartat és «Faqs», de la sigla anglesa FAQ, frequently asked questions). A més, hi ha un cercador que permet llistar-les, paginar-les, esborrar-les massivament i fins i tot ordenar-les per facilitar-ne la localització.

Les PMF del microlloc web tenen alguns elements d’informació comuns, com ara la data, la temàtica i si són visibles o no. A més de la informació comuna que no depèn de l’idioma, hi ha informació dependent de l’idioma, com ara la qüestió, la resposta i una URL.

Edició d’una de les PMF

Les PMF disposen d’un camp de «Tema» que es del tipus combo, seleccionable per indicar-ne el tema. Existeix, per tant, una altra gestió de temes de PMF amb el corresponent idioma a la qual es pot accedir des de l’enllaç «Llistar temes». Aquesta gestió és molt similar a la gestió d’activitats ja esmentades a la unitat sobre la gestió de l’agenda.

Cal recordar que si no hi ha cap tema per associar a la pregunta, no es pot crear aquesta darrera. És a dir, primer s’ha de crear el tema i després les PMF (amb aquest ordre).

Captura de PMF sense haver-hi cap tema creat

Captura de PMF amb temes i preguntes

Exemple de visualització (front office) de pàgina de PMF