Omet navegació

1. Contacte

Des de la gestió del formulari de contacte es poden crear formularis per al microlloc web amb n línies d’informació. Per tant, es poden crear nous formularis, modificar-los i esborrar-los. A més, hi ha un cercador que permet llistar-los, paginar-los, esborrar-los massivament i fins i tot ordenar-los per facilitar-ne la localització.

Tot formulari té dos camps amb informació comuna, «Visible» i «email», a més de n línies d’informació (n camps de formulari). Cada línia tindrà un camp tipus que indicarà el tipus de línia, línia de text fix, línia de text a emplenar o camp combo. Les línies d’informació del formulari tenen alguns elements d’informació comuns, com ara la grandària del camp, si es visible o no, el nombre de fileres, l’ordre, si és obligatori, el tipus de línia o si és multiseleccionable.

A més de la informació comuna que no depèn de l’idioma hi ha informació dependent de l’idioma, com ara el títol de la línia.

Tota la informació recollida en els formularis en el microlloc web s’enviarà mitjançant un missatge de correu electrònic a l’adreça indicada en el camp «Correu destí».


Pàgina que mostra la llista de camps d’un formulari de contacte



Pàgina d’inserció d’un nou camp de formulari

Els camps de formulari que s’hi inclouen es poden editar. Hi ha cinc tipus de camp de formulari:

  • «Camp de text»: s’hi demana l’amplada del quadre de text. L’equivalència a la part pública és un quadre de text d’una línia.
  • «Camp de text multilínia»: se n’hi demana l’amplada i el nombre de columnes. L’equivalència a la part pública és un quadre de text de vàries línies.
  • «Selector»: s’hi demana el nombre d’opcions i posteriorment hi apareixen tants quadres (amb l’idioma corresponent) com s’hi hagi indicat. L’equivalència a la part pública és un combo desplegable.
  • «Llista multiselecció»: s’hi demana el nombre d’opcions i posteriorment hi apareixen tants quadres (amb l’idioma corresponent) com s’hi hagi indicat. L’equivalència a la part pública és una llista de selecció.
  • «Títol del formulari de contacte»: tot el text que s’omple és el títol del formulari.



Exemple visualització (front office) d'un formulari de contacte