Omet navegació

1. Crear el teu currículum

La tasca més important d’una persona que cerca feina és fer un currículum que mostri les seves capacitats i qualificacions. Per tal de fomentar la mobilitat entre els ciutadans, la Unió Europea ha dissenyat un model únic de currículum comú a tots els països de la Unió.

Des de l’enllaç següent podeu crear-lo al núvol:

https://europass.cedefop.europa.eu/es/documents/curriculum-vitae


Ara bé, és molt habitual que les empreses que cerquen candidats, a més de revisar els seus currículums, cerquin per Internet més informació de la que hem inclòs al currículum. Aquí és quan seria interessant fer un currículum en línia diferent amb Genially per així diferenciar-nos de la resta dels candidats.

Una vegada que tenim clar què volem mostrar al nostre currículum en línia i amb quina estructura, ja podem anar a Genially a seleccionar quina plantilla per fer currículums s’ajusta més al que volem presentar. Per això, des del tauler principal podem seleccionar l’opció «Crear Genially» i com a criteri de cerca escriure la paraula «curriculum».

cerca "curriculum"

Després de pitjar «Buscar» es mostren totes les plantilles que s’han trobat:

resultats de la cerca

Podeu anar mirant les plantilles que hi ha creades i veureu que algunes són més tradicionals i d’altres més atrevides. Ara la decisió de quina seleccionar ja és vostra.

Podem incloure al nostre currículum interaccions, animació d’elements, contingut multimèdia (vídeos, imatges, àudios, mapes...), enllaços a les nostres pàgines socials, etc. Però recordau-vos de no saturar massa l’usuari amb les interaccions o animacions i que siguin senzilles d’identificar, ja que podria donar-se el cas que l’usuari no estigués gaire familiaritzat amb aquest tipus de presentacions.

Una vegada que hem enllestit el nostre currículum, ja podem posar-lo visible i compartir-lo amb altres persones enviant l’enllaç per correu electrònic, publicar-lo a les xarxes socials, inserir l’enllaç al nostre blog, etc.