Omet navegació

5. Tasques

Els recordatoris permeten rebre avisos sobre les tasques que hem de fer. Aquestes tasques són configurables, de manera que podem decidir quan i com rebrem els avisos.

Per crear una nova tasca, hem de fer clic al dia o l’hora de la tasca que volem crear. Apareixerà la finestra emergent per crear un esdeveniment o tasca. Hem de clicar «Recordatori» a la part superior d’aquesta finestra.

Figura 19. Crear d'una tasca.

En el camp de text hem d’escriure què volem que se’ns recordi. El camp «Quan» indica quan es farà la tasca. La casella «Tot el dia» indica si la tasca ocupa tot un dia o no. Si la desactivam, haurem d’indicar l’hora de la tasca.

Per desactivar un recordatori, cosa que farem normalment quan hàgim duit a terme la tasca que ens recorda, hi hem de fer clic i a continuació hem de pitjar «Marca com a completat».

Figura 20: Marcar un recordatori com a completat.

Una vegada fet això, el recordatori marcat apareix sobre el dia actual tatxat, cosa que indica que el recordatori s’ha completat.

Figura 21: Recordatori completat.

Si feim clic als recordatoris completats, apareix una nova finestra emergent en la qual podem eliminar el recordatori definitivament, o bé marcar-lo com a no completat, pitjant el símbol √ de color verd situat a la part inferior dreta d’aquesta finestra.

Figura 22: Detalls del recordatori fet.