Omet navegació

6. Eliminar notes i llistes

Hi ha dues maneres d’eliminar una nota o llista: de manera individual o massivament, és a dir, eliminant unes quantes notes a la vegada.

Per eliminar una sola nota o llista, passam per sobre de la nota amb el cursor i feim clic a «Més». A continuació, hem de fer clic a l’opció «Suprimeix la nota».

Figura 11. Suprimir una nota individual.

Per eliminar diverses notes a la vegada, seleccionam les notes que vulguem eliminar fent clic als selectors de les notes situats a la part superior esquerra (√).

Figura 12. Selector de la nota (√).

Les notes seleccionades apareixen amb una vora més gruixada. A continuació, hem de pitjar la icona «Més» (tres punts verticals), situada a la part superior dreta de la finestra, i prémer «Suprimeix les notes».

Figura 13: Suprimir unes quantes notes a la vegada.

Un cop suprimida una nota, la podem recuperar accedint a la paperera, a la part esquerra de la finestra.

Figura 14. Botó per accedir a la paperera.

En la paperera apareixen les notes descartades que encara no han estat eliminades definitivament. Des d’aquí podem eliminar-les definitivament o bé restaurar-les.

Figura 15. Notes en la paperera.

Podem eliminar o restaurar les notes de manera individual o unes quantes a la vegada.

Per eliminar/restaurar una nota individual definitivament, accedim al menú «Més» de la nota.

Figura 16: Menú «Més».

Hem de fer clic a «Suprimeix definitivament» o a «Restaura», depenent de l’acció que vulguem fer.

Per eliminar definitivament o restaurar un conjunt de notes, seleccionam les notes pitjant la icona situada a la part superior esquerra de les notes (√). A continuació, en el menú «Més» situat a la part superior dreta de la finestra, seleccionam «Suprimeix definitivament» o bé «Restaura» depenent de l’acció que vulguem fer.

Atenció: Les notes eliminades definitivament no són recuperables. Les restaurades tornen a la pantalla principal de Keep.

Per tornar a la vista de les notes, hem de pitjar la icona «Notes», situat a la part esquerra de la finestra.

Figura 17: Botó per tornar a les notes.