Omet navegació

1.2. Cercador de fitxes informatives

A la pestanya «Cercador» s'hi poden cercar les fitxes informatives de la unitat administrativa seleccionada a la ruta de navegació.

La pantalla té tres seccions diferenciades:

  • Cercador. Permet fer una cerca bàsica per l'identificador de fitxa o bé per text. Cal escriure-hi un conjunt de paraules, les quals se cercaran en el nom de la fitxa.
  • Cercador avançat. Permet parametritzar la cerca segons un conjunt de camps de filtratge (públic objectiu, matèria i fet vital). Cal destacar que els filtres són additius, és a dir, inicialment estan tots desactivats i podem incorporar-los progressivament per fer la cerca cada vegada més restrictiva.
  • Opcions de cerca. Són opcions genèriques de cerca. Es pot fer una cerca ampliada sobre les unitats administratives i establir el filtre de visibilitat.

Inclou UA filles: Cerca a totes les unitats administratives que depenen jeràrquicament de la unitat administrativa seleccionada a la ruta de navegació.

Cercar a totes les meves UA: Cerca a totes les unitats administratives que l'usuari pot gestionar, siguin o no jeràrquicament dependents de la unitat administrativa seleccionada a la ruta de navegació.

Visibilitat: Filtra segons si l'element és visible o no, és a dir, que l'estat de l'entitat que se cerca sigui pública, interna o en reserva.

Opcions de cerca

Els resultats de la cerca es mostren paginats en forma de llista, de manera semblant a la pestanya «Llistat» descrita en l'apartat anterior.

De la mateixa manera que en els procediments i serveis, es pot fer una exportació del resultat de la cerca. Aquesta exportació genera un fitxer (.csv) com el que es mostra a la imatge següent.

Imatge fitxer (.csv)