Omet navegació

1.3.2. Secció lateral

A la secció lateral hi ha un conjunt de mòduls mitjançant els quals l'usuari pot completar la informació relacionada amb la norma. En els apartats següents s'hi explica com gestionar aquesta informació.

Mòdul de publicació

Permet controlar l'estat de la norma. Els valors són vigent o derogada.

CAMP

REQUERIT

DESCRIPCIÓ

Estat

Camp requerit

Permet controlar l'estat de la norma. Els valors són vigent o derogada.

Imatge

Camp requerit

Publicació de normativa

Mòdul de documents relacionats

Amb aquest mòdul lateral es pot afegir el document de la norma a l'aplicació, o bé, en cas que no se'n disposi, algun document relacionat que completi la informació de la normativa.

Per donar d'alta un document, s'ha de fer clic a «Afegeix document».

Documents relacionats

CAMP

REQUERIT

DESCRIPCIÓ

Títol

Camp requerit

Nom del document.

URL

URL del document en cas que es trobi en una pàgina web externa

Descripció

Descripció del contingut del document.

Arxiu

Arxiu físic relacionat.

Imatge

Documents relacionats

Documents relacionats

Si es disposa d'un document específic per a cada idioma, cal emplenar aquesta informació per a cada un mitjançant els enllaços que hi ha a la part superior de la pantalla.

En haver-hi inclòs les dades, cal fer clic al botó «Guarda!», d'aquesta manera el document queda relacionat amb el procediment.

Unitats administratives relacionades

Amb aquest mòdul es pot establir una relació de la norma amb una o unes quantes unitats administratives de l'organització. La relació s'estableix simplement seleccionant la unitat orgànica en l'estructura orgànica de l'organització. L'aplicació mostra una finestra emergent mitjançant la qual es pot navegar en l'organigrama i seleccionar el pare de la unitat orgànica.

Es tracta d'un mòdul requerit; per tant, s'ha d'especificar obligatòriament una unitat administrativa amb la qual relacionar la norma. Per defecte, apareix la unitat administrativa que es té seleccionada a la ruta de navegació. Si l'arrel està seleccionada, el camp apareix buit.

Unitats administratives relacionades

Llistat de tipus d'unitat

Mòdul de procediments

Amb aquest mòdul lateral es pot veure quins procediments administratius donats d'alta en l'aplicació estan relacionats amb la normativa. Es tracta d'un mòdul informatiu, és a dir, no permet fer cap operació.

Mòdul de serveis

Amb aquest mòdul lateral es pot veure quins serveis administratius donats d'alta en l'aplicació estan relacionats amb la normativa. Es tracta d'un mòdul informatiu, és a dir, no permet fer cap operació.

Mòdul d'afectacions

Permet establir una relació amb altra normativa que pugui afectar la norma que s'està gestionant. Per això, aquest mòdul proporciona un cercador que serveix de base per localitzar altres normes ja introduïdes en l'aplicació. Es pot cercar pels camps següents: el títol de l'afectació, que cerca el conjunt de paraules introduïdes en el camp en el títol de la norma; les dates de norma, i la publicació del butlletí.

En haver localitzat i seleccionat l'afectació, aquesta es mostra a la columna lateral de la pantalla i se sol·licita que s'especifiqui el motiu de l'afectació (derogació, correcció d'errors, etc.).

Gestió d'afectació