Omet navegació

Introducció

En aquest curs aprendrem a generar continguts, sense ser experts en disseny, amb una de les eines més usades actualment, Genially. Aprendrem a mostrar la informació de manera divertida i agradable i també a treballar de manera col·laborativa generant continguts.

Per tal d'assolir els objectius, veurem les característiques generals i les diferents funcionalitats i opcions que ens ofereix l'eina. A l'hora de generar continguts és molt important tenir clar què es vol mostrar i després donar-hi un aspecte visual que atregui les persones a mirar els continguts.

La documentació del curs no pretén ser un manual; és una guia de les funcionalitats que podreu necessitar més habitualment.

Durant aquest curs ens centrarem a aprendre a utilitzar Genially, però també comentarem l'existència d'altres eines gratuïtes que es troben disponibles actualment. Ens centrarem en la utilització de totes les eines que ens permeten el treball col·laboratiu.

Durant aquest curs:

  1. Aprendreu a generar continguts interactius sense tenir la necessitat de tenir coneixements de disseny

  2. Aprendreu a mostrar informació de manera divertida i agradable

  3. Aprendreu a utilitzar Genially

  4. Aprendreu a treballar de manera col·laborativa

  5. Coneixereu l'existència d'altres eines de presentació

Abans de començar, un petit incís: amb certa freqüència Genially va incorporant novetats, millores o correccions que poden fer que les pantalles del manual no corresponguin exactament a les actuals.