Omet navegació

5. Inserir àudio de fons

Ens pot interessar que durant la presentació se senti un àudio durant tot el temps i que arranqui de manera automàtica. Això es pot fer en mode edició d’una pàgina i clicant sobre la funcionalitat «Añade audio de fondo»:

funcionalitat «Añade audio de fondo»

Els àudios els podem inserir a partir de dues fonts que explicam a continuació.

TU EQUIPO

És una opció de pagament en què des del nostre ordinador localitzam l’àudio que volem.

URL

Copiam la URL de l’àudio que volem inserir al requadre d’inserció (vegeu la següent imatge). Els formats d’àudio permesos són: .mp3, .mpeg, .wav, .wave, .xwav i .vnd. Per tant, la URL que copiam ha de finalitzar amb una d’aquestes extensions. Si no la té, no podeu inserir-la.

requadre d’inserció

A continuació mostram els passos amb un exemple:

  • Anam a una pàgina web que té molts mp3, per exemple https://lamusicaclasica.com/ i localitzam algun mp3 que ens agradi, per exemple, «Las cuatro estaciones – Primavera» de Vivaldi. En copiam la URL.
  • Tornam a la pàgina de Genially i clicam sobre «Añade audio de fondo»:

    «Añade audio de fondo»

    (1) Seleccionam la URL.
    (2) Copiam la URL de l’mp3 que hem copiat abans: https://lamusicaclasica.com/wp-content/uploads/2017/03/Las-Cuatro-Estaciones-Primavera.mp3.
    (3) Clicam sobre l’àudio.
    (4) Afegim l’àudio al nostre fons.
  • Una vegada que l’ha inserit, ens mostra els ajusts de configuració de l’àudio, amb algunes opcions deshabilitades, perquè no es poden modificar, en ser un àudio de fons:

    ajusts de configuració de l’àudio

    • Opció de pagament. Permet reemplaçar l’àudio per un altre substituint la URL per la nova i pitjant el botó botó "Reemplazar". Ara bé, podem reemplaçar-la esborrant-lo i inserint-hi l’àudio de nou.
    • Amb  l’àudio torna a començar una vegada que ha finalitzat feim que l’àudio torni a començar una vegada que ha finalitzat.
    • Amb passa a àudio de la pàgina llevam l’àudio de fons i passa a àudio de la pàgina.
    • Podem configurar a partir de quin minut i segon ha de començar a reproduir-se l’àudio.
  • Si volem esborrar l’àudio de fons només hem de clicar sobre el símbol de paperera situat just devora el nom de l’àudio de fons:

esborrar l'àudio