Omet navegació

7. Inserir documents de Google Drive

La versió actual de Genially no permet pujar documents. Ara bé, una de les formes de poder fer-lo és usant Google Drive. Si us interessa conèixer amb detall les eines de Google, hi ha un curs dedicat expressament a conèixer-les.

El procediment consisteix a compartir des de Google Drive el document i a Genially incloure l’enllaç del document. Amb aquest sistema evitau haver de pujar aquest document a Genially i emmagatzemareu una única versió del document a un únic lloc.

Amb un poc més de detall seria:

  • Anau a Google Drive a localitzar el fitxer que voleu inserir. Compartiu el fitxer i pitjau «Copiar enlace»:

compartir amb persones i grups

  • Una vegada que teniu copiat l’enllaç, anau a Genially i inseriu-hi l’enllaç obtingut anteriorment i seguint les indicacions de l’apartat Inserir enllaços.

Per exemple, a Google Drive tenc un PDF que he compartit amb els permisos indicats anteriorment. Una vegada que hi aferram la URL, hi insereix l’enllaç. En visualitzar la pàgina es mostra la imatge següent, que en clicar-hi obre el PDF:

imatge document compartit

Ara bé, si voleu que directament en visualitzar la presentació es vegi el PDF, mirau aquest videotutorial, que explica com s’ha de fer: https://youtu.be/rbNFPfIm2Sk.

I amb el mateix PDF anterior es visualitzaria la presentació mostrant el PDF directament dins la pàgina Genially:

document compartit