Omet navegació

1. Justificació

NOTA

Recordau que tota la informació i documentació relacionada amb el nou coronavirus es troba en continua revisió i actualització, per la qual cosa ÉS MOLT IMPORTANT ANAR CONSULTANT ELS ORGANISMES OFICIALS, per si ha hagut canvis en les recomanacions.

A més, moltes indicacions d’actuacions aniran lligades a les diverses situacions existents: estat d’alarma, fases de desescalada, nova normalitat

JUSTIFICACIÓ

La COVID-19 és la malaltia infecciosa causada per un coronavirus que s'ha descobert més recentment. Tant aquest nou virus, el SARS-COV-2, com la malaltia que provoca eren desconeguts abans que esclatés el brot a Wuhan (Xina) al desembre de 2019. Actualment la COVID-19 és una pandèmia que afecta molts països de tot el món, havent-se infectat més de sis milions de persones; la xifra de decessos supera els 372.000.

L’acció formativa que us presentam, us ajudarà a conèixer la situació actual i les mesures de prevenció, tant individuals com col·lectives, que s’han de dur a terme, a través d’un format de caire més informatiu que formatiu.