Omet navegació

1.1. Seu electrònica

En aquesta secció s'hi recull la informació sobre l'objecte, l'ús i la finalitat de la Seu Electrònica. Bona part del contingut d'aquesta secció està determinat pel Decret 113/2010.

Seu electrònica

Què és una seu electrònica?

En aquest apartat hi ha la definició de seu electrònica i la normativa legal que la regula, a més d'informació sobre la titularitat, la gestió, l'administració i la coordinació.

Registre electrònic

Hi ha indicacions sobre la normativa que regula l'obligació de les administracions públiques de crear registres electrònics per rebre i remetre sol·licituds, escrits i comunicacions.

Data i hora oficial

En aquest espai s'hi publica el calendari oficial de festes generals i locals a les Illes Balears de l'any en curs.

Identificació i signatura electrònica a la Seu Electrònica

Hi ha una explicació, de caràcter general, dels sistemes de signatura electrònica que s'adeqüen als requisits que estableix el Decret 107/2006, de 15 de desembre, de regulació de l'ús de la signatura electrònica en l'àmbit de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Servei de consulta de CSV CAIB

Hi ha la descripció del codi segur de verificació (CSV) que requereix la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. L'article 27.3 c) d'aquesta Llei estableix que les còpies en suport de paper de documents electrònics han de contenir un codi generat electrònicament.

Protecció de dades

En aquest apartat s'hi explica l'adequació a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), pel que fa a les dades personals que es faciliten per mitjà de les pàgines d'aquest lloc web.

Catàleg de simplificació documental

Hi ha la llista de documents que ja no és obligatori aportar, atesa la possibilitat que l'Administració obtingui les dades o els certificats telemàticament mitjançant la interoperabilitat entre sistemes d'informació.

Catàleg de serveis

En aquest catàleg s'hi detallen els serveis actuals de la comunitat.

Factura electrònica

La CAIB accepta rebre factures en format electrònic. En aquest apartat s'hi publiquen els codis actualitzats.

Contractació

Remet al web del Portal de Contractació.

Organigrama

Hi ha el mapa de l'estructura orgànica de l'Administració de la Comunitat Autònoma i dels ens públics associats. Es presenta informació sobre el nom de la unitat orgànica, el responsable, la ubicació i la informació de contacte i de les subunitats dependents de cada unitat administrativa.

Organigrama

FAQ. Preguntes freqüents

Web de preguntes freqüents d'atenció a la ciutadania.

Oficines d'atenció a la ciutadania

Hi ha la ubicació de totes les oficines d'atenció a la ciutadania de la CAIB.