Omet navegació

1.3.2. Secció lateral

Cada unitat orgànica manté informació relacionada amb els edificis o centres on està ubicada, les seccions informatives del frontal on apareixerà, les matèries amb les quals està relacionada i la relació orgànica que la lliga jeràrquicament a la resta de l'estructura orgànica de l'Administració. Les seccions següents mostren com gestionar aquesta informació.

Mòdul de publicació

Permet definir la visibilitat de la unitat administrativa. A més, proporciona una botonera d'utilitats per actuar sobre la unitat administrativa (vegeu l'apartat 1.2.1.5 de la unitat 3.1).

CAMP

REQUERIT

DESCRIPCIÓ

Estat

Selecció

Permet controlar l'estat de visibilitat de la unitat administrativa. Els seus valors són públic, intern i reserva.

Imatge

Publicació d'unitat administrativa

Publicació d'unitat administrativa

Mòdul de relació orgànica

En aquest mòdul es pot establir la situació de la unitat administrativa en l'estructura orgànica de l'Administració. La relació s'estableix simplement especificant el pare de la unitat orgànica de què es tracti. L'aplicació presenta una finestra emergent per mitjà de la qual es pot navegar en l'organigrama i seleccionar el pare de la unitat orgànica.

Per defecte, apareix com a pare la unitat administrativa que es té seleccionada a la ruta de navegació. Si està seleccionada l'arrel, el camp apareix buit.

Mòdul de matèries

Permet definir si la unitat orgànica té competència per gestionar part de la informació relacionada amb una matèria. Les matèries permeten agrupar temàticament les informacions disponibles al portal web, i així oferir a l'usuari una navegació alternativa en el frontal en comptes de la navegació tradicional, en què la informació s'estructura segons l'arbre jeràrquic de les unitats orgàniques que formen el Govern.

Per això, quan es crea un unitat és important establir la relació que té amb una o unes quantes matèries, atès que d'aquesta manera quan es navega pel portal s'aconsegueix que la informació creada aparegui organitzada per temes o matèries.

Per establir una relació amb una matèria, cal clicar a «Gestiona matèries». A continuació, s'han de seleccionar una o diverses matèries de la llista i fer clic al botó «Finalitza». Seguidament, es mostra la pantalla principal de la unitat administrativa amb les relacions creades.

Sense matèries

Llista de matèries

Matèries relacionades

Per eliminar la relació amb la matèria, només s'ha de desseleccionar la matèria de la llista de matèries.

Mòdul de seccions

L'objectiu d'aquest mòdul és inspeccionar i ordenar les fitxes informatives associades a les seccions d'una unitat orgànica. L'assignació d'una fitxa informativa a una secció determinada té implicacions a l'hora de presentar-la en el frontal web.

L'aplicació presenta totes les seccions que contenen una fitxa relacionada amb la unitat orgànica i així s'accedeix a la gestió de les fitxes.

En aquest punt es permet cercar una fitxa informativa i assignar-la a una secció i, a més a més, establir l'ordre d'aparició de cada fitxa dins la secció.

Mòdul de seccions

Mòdul d’edificis

Una unitat administrativa pot estar ubicada en diversos centres o edificis. Per establir la relació, heu d'accedir al mòdul lateral «Edificis», cercar l'edifici mitjançant el formulari de cerca i seleccionar-lo.

La columna lateral de la pantalla mostra una llista dels edificis relacionats. Des d'aquesta llista també es pot eliminar una relació pitjant la creu vermella (x) i reordenar els edificis desplaçant els registres a la llista.

Mòdul d’edificis

Si no es troba l'edifici a la llista o la unitat administrativa és en una ubicació nova, s'ha de donar d'alta l'edifici. Per fer-ho, cal posar-se en contacte amb l'administrador del ROLSAC i comunicar-li les dades següents: adreça, telèfon, fax i una fotografia de l'edifici.

Mòdul d’usuaris

Finalment, el mòdul d'usuaris permet veure i mantenir els usuaris que tenen permisos de gestió sobre la unitat administrativa. Des d'aquest mòdul lateral es poden cercar, afegir i llevar usuaris de la gestió de la unitat administrativa.

Mòdul d’usuaris