Omet navegació

1.3. Ús d’outliners

Una altra eina potent que facilita Diigo són els outliners, que podem compartir a través d'un enllaç (de nou apareix el caràcter social de Diigo).

Els outliners a Diigo són espais en què podeu afegir enllaços de la vostra llibreria personal, enllaços externs, títols i descripcions, de manera que tota la informació relativa a un tema concret la tingueu ben estructurada i organitzada.

El millor dels outliners a Diigo és que podeu compartir amb altres persones el treball de recerca que heu duit o estau duent a terme.

És ideal per a tot tipus de projectes d'investigació, per facilitar documentació als vostres alumnes a fi de dur a terme una classe inversa o simplement per tenir ben organitzats els enllaços que trobeu sobre un tema concret.

Per crear un outliner, hem d'anar al menú corresponent i prémer el símbol verd del signe més.

Després, cal afegir-hi el títol.

I finalment es crea una pàgina en què podem introduir el contingut, a la part dreta de la qual tenim un manual del joc de tecles que podem utilitzar.

Ja hem vist com els enllaços que guardam a la llibreria personal els poden veure la resta de membres de la comunitat, sempre que es guardin com a públics, cosa que dona un caràcter social a la plataforma.