Omet navegació

6. Bibliografia

  • ABRIL MORENO, ISABEL [et al.]. Intervención con niños, niñas y adolescentes en situaciones de violencia machista desde el sistema público de servicios sociales de la ciudad de Barcelona. Barcelona: Consorci de Serveis Socials. Generalitat de Catalunya. Ajuntament de Barcelona, 2012. [en línea].

<http://plataformadeinfancia.org/documento/intervencion-con-ninos-ninas-y-adolescentes-en-situaciones-de-violencia-machista-desde-el-sistema-publico-de-servicios-sociales-de-la-ciudad-de-barcelona/>

  • ACTIS, WALTER [et al.]. 10 Col·lecció Contra la violència de gènere. Documents. Actituds de la població enfront la violència de gènere a Espanya. Madrid: Colectivo Loé. Ministeri de Sanitat, Política Social e Igualtat, 2011. [en línea].

<http://www.colectivoioe.org/uploads/eb118749ce9e3b51252b7ac47e3eb9eeef68343c.pdf>

  • CARO, C. “Un amor a tu medida. Estereotipos y violencia en las relaciones amorosas”. Madrid: Instituto de la Juventud. Revista de Estudios de Juventud, núm. 83, p. 213-229, 2008. [en línea].

<http://www.injuve.es/sites/default/files/RJ83-14.pdf>

  • CENTRO REINA MARÍA SOFÍA. Jóvenes y género. El estado de la cuestión.  Dossier de prensa, 2015. [en línea].

<http://www.fad.es/sites/default/files/Dossier_J%C3%B3venes_G%C3%A9nero.pdf>

  • DIAZ-AGUADO [et al.]. 8 Col·lecció Contra la violència de gènere. Documents. Igualtat i prevenció de la violència de gènere en l’adolescència. Madrid: Universitat Complutense de Madrid. Ministeri de Sanitat, Política Social e Igualtat, 2011. [en línea].

<http://www.mscbs.gob.es/en/ssi/violenciaGenero/publicaciones/colecciones/PDFS_COLECCION/libro8_adolescencia.pdf>

  • LENA ORDÓÑEZ, A. [et al.]. Ni ogros ni princesas. Guía para la educación afectivo-sexual en la ESO. Oviedo: Conselleria de Salut i Serveis Sanitaris, 2007. [En línia].

<http://tematico.asturias.es/imujer/upload/documentos/guia_no_ogros_ni_princesas1069.pdf>

  • FUNDACIÓN MUJERES. Coeducación y mitos del amor romántico. Madrid: Fundación Mujeres. Monográfico Mujeres Info, núm. 93, 2011. [En línia].

 <http://www.fundacionmujeres.es/img/Document/15494/documento.pdf>

  • MOSSOS D'ESQUADRA. Programa de seguretat contra la violència masclista. Guía didàctica per a professorat d’ESO i Batxillerat. Còmic prevenció de les violències masclistes. Generalitat de Catalunya, Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació. Programa de seguretat contra la violència masclista, 2010. [en línea].

<http://isonomia.uji.es/redisonomia/wp-content/uploads/2014/04/11b-Guia_profesorat.pdf>

  • SOL I TORELLÓ, MIRIAM [et al.]. Protocol de Joventut per a l’abordatge de la violència masclista. Guia pràctica per a professionals de Joventut per orientar l’actuació en violència masclista amb persones joves. Direcció General de joventut. Departament de Benestar i Família. Genralitat de Catalunya, 2013. [En línia].

<http://jovecat.gencat.cat/web/.content/_documents/arxiu/conviure/genere/recursos_per_a_professionals/protocol_joventut_abordatge_violencia_masclista_jovecat.pdf>

  • VELASCO ARIAS, SARA. Recomendaciones para la práctica del enfoque de género en los programas de salud. Madrid: Observatorio de la Mujer. Agencia de Calidad del Servicio Nacional de Salud. Secretaria Nacional de Sanidad. Ministerio de Sanidad y Consumo, 2008. [en línea].

<http://www.mscbs.gob.es/organizacion/sns/planCalidadSNS/pdf/equidad/recomendVelasco2008.pdf>