Omet navegació

2.2 CODIS DIR3

El directori organitzatiu comú proporciona un inventari unificat i comú a tota l'Administració de les unitats orgàniques / organismes públics, les seves oficines associades i unitats de gestió econòmica - pressupostària, i facilita el manteniment distribuït i corresponsable de la informació.

Aquest directori comú recopila la informació següent per a cada unitat:

  • Codi únic.

  • Nom oficial.

  • Informació jeràrquica i històrica: de quina unitat organitzativa depèn, si té unitats organitzatives dependents dins l’organigrama, el seu estat actual (vigent, extingida) i d’altres metadades.

D’aquesta manera, qualsevol unitat administrativa de qualsevol administració pot ser identificada unívocament amb un codi. Això facilita el funcionament de la resta d’eines de l’administració electrònica, ja que s’eviten ambigüitats que es produirien emprant les nomenclatures oficials. Aquesta codificació resulta ser molt útil, per exemple, per a la presentació de factures electròniques o per a l’enviament d’assentaments registrals entre administracions públiques.

Els codis DIR3 de les unitats administratives de qualsevol administració pública es poden consultar des de l’enllaç següent: https://administracionelectronica.gob.es/ctt/dir3

 

I els de la CAIB en concret es poden consultar aquí:   https://intranet.caib.es/dir3caib/unidad/list