Omet navegació

6. Altres consideracions a tenir en compte

Altres consideracions que s’han de tenir en compte respecte al grau personal són les següents:

a) El personal funcionari remogut d’un lloc de feina ha de ser adscrit amb caràcter provisional, i amb efectes de l’endemà del cessament, a un lloc de feina del mateix municipi o, si no n’hi ha, d’un altre de limítrof, corresponent al seu cos, escala o especialitat, no inferior en més de dos nivells al seu grau personal, o de tres si no hi ha cap lloc dotat i vacant d’aquestes característiques.

b) Hi ha diverses situacions administratives en què, encara que no es prestin efectivament serveis, són computables a efectes de grau personal: els serveis especials, l’excedència per cura de familiars, l’excedència per a les víctimes de violència de gènere o per raó de violència terrorista i l’excedència voluntària especial.

c) Per haver comès faltes molt greus es pot imposar, entre altres sancions, la pèrdua d’entre dos i tres graus personals. Per a la comissió de faltes greus es pot imposar, entre altres sancions, la pèrdua d’un grau personal. En aquests casos, la pèrdua del grau personal determina la impossibilitat de consolidar un grau superior durant el període de tres anys.

d) En el procediment de provisió de llocs de feina mitjançant concurs s’ha de valorar el grau personal consolidat, malgrat que sigui inferior al lloc de feina que es pretén obtenir.