Omet navegaci贸

3.2 On cal evitar compartir les dades

De vegades, no te n鈥檃dones i聽comparteixes聽informaci贸聽involunt脿riament聽amb persones o en zones inadequades, i aquesta informaci贸 es pot veure compromesa.

Per exemple, cal聽evitar parlar de feina聽quan quedes per esmorzar o dinar amb companys, o en espais com ara un ascensor: alguna persona podria aprofitar aquesta fuita d鈥檌nformaci贸 no intencionada.

D'altra banda, tamb茅 cal mantenir el聽secret professional聽com a membre d鈥檜na instituci贸 p煤blica i, per tant, evitar parlar d鈥檃ssumptes concrets de treball en determinats llocs.

Cal advertir que no s'han d鈥檜tilitzar adreces electr貌niques que no siguin de l鈥檕rganitzaci贸 per enviar聽dades confidencials. Si per motius de seguretat el correu electr貌nic no deixa enviar dades a certs contactes externs a l鈥檕rganitzaci贸, 茅s per algun motiu de seguretat establert al Departament i no s鈥檋a d鈥檌nfringir. Si cal compartir dades amb un contacte bloquejat, s'ha de parlar amb el responsable de tractament de la informaci贸 perqu猫 ho autoritzi o determini com cal fer-ho.