Omet navegaci贸

3.8 Recuperaci贸 de la informaci贸. C貌pies de seguretat

La聽informaci贸 digital聽que contenen els sistemes inform脿tics 茅s sensible a ser modificada, esborrada o corrompuda per error hum脿, o de manera malintencionada. D'aquesta manera, les aplicacions corporatives o les persones que hagin d'utilitzar aquesta informaci贸 sensible no la podran fer servir.

Per tal d鈥檈vitar costos en la recuperaci贸 de la informaci贸 digital (de vegades, fins i tot, 茅s impossible), cal fer c貌pies per emmagatzemar-la peri貌dicament en algun sistema diferent, que no estigui exposat a les mateixes amenaces de manera simult脿nia.

Les c貌pies de seguretat es fan de聽tota la informaci贸 continguda en carpetes de la xarxa corporativa. Per aix貌 cal recordar que 茅s important abstenir-se de guardar en aquests espais continguts personals que no tenen relaci贸 amb la funci贸 professional.

A m茅s, cal聽abstenir-se de fer c貌pies de seguretat en local聽de la informaci贸 de l鈥檕rganisme competent en els dispositius tecnol貌gics emprats per teletreballar.聽





En cas d鈥檋aver de recuperar informaci贸 per p猫rdua d鈥檌ntegritat, corrupci贸 o per haver estat xifrada per un virus, cal聽demanar al servei de Suport Inform脿tic聽una recuperaci贸 de dades amb data anterior a la p猫rdua i, un cop recuperada, fer els canvis necessaris per poder deixar novament la informaci贸 totalment actualitzada.聽