Omet navegació

11. Tancament del pressupost i liquidació

El pressupost de cada exercici s’ha de tancar, quant al reconeixement de drets i d’obligacions, dia 31 de desembre de cada exercici. La liquidació del pressupost determina el resultat pressupostari de l’exercici, constituït per la diferència entre l’import dels drets reconeguts en l’exercici i l’import de les obligacions reconegudes en el mateix exercici.

Així mateix, al tancament de l’exercici s’ha de determinar el romanent de tresoreria, constituït per la suma dels fons líquids de la tresoreria i del conjunt de drets reconeguts pendents de cobrament, menys el conjunt d’obligacions reconegudes pendents de pagament, tot això a dia 31 de desembre. En tot cas, la part del romanent de tresoreria no afectat s’ha de minorar per l’import dels drets pendents de cobrament que es considerin de difícil o impossible recaptació.

El romanent de tresoreria afectat i el romanent de tresoreria no afectat, quan són positius, constitueixen fonts de finançament d’incorporacions de crèdit i d’ampliacions de crèdit en els termes que estableixen en la Llei de Finances.

Romanent de Tresoreria de l’Exercici 2018:

+ Drets reconeguts líquids 2018

4.539

- Anul·lacions contrets de resultes

- 25

+ Romanent de tresoreria de 2017

47

= Fons de Finançament

= 4.561

- Obligacions reconegudes 2018

-  4.307

= Romanent de tresoreria de 2018:

254