Omet navegació

9. Inversions de caràcter immaterial: concepte

Les inversions reals en immobilitzat immaterial, imputables al concepte 640, són aquelles inversions no materialitzades en actius fixos, susceptibles de valoració econòmica i de produir els efectes en diversos exercicis futurs, per tenir la característica de permanència en el temps (com les campanyes de promoció, fires, exposicions, estudis i treballs tècnics, investigacions, etc.), i les inversions en actius immobilitzats intangibles (com ara concessions administratives, propietat industrial, propietat intel·lectual, etc).

Aquestes despeses requereixen, amb caràcter previ a la seva imputació pressupostària, o bé l’aprovació d’un projecte d’inversió o bé un informe adjunt a l’expedient de despesa i al document comptable que pertoqui en cada cas emès pel responsable de la gestió, en el qual es justifiqui la imputació de la despesa al concepte 640. Els projectes d’inversió immaterial i els informes esmentats no seran objecte de fiscalització prèvia.

Els projectes d’inversió, estaran formats pels documents següents: memòria, pressupost i acord d’aprovació del projecte d’inversió on es designi el seu director.