Omet navegació

5.2.3. Transferències de crèdit

Les transferències de crèdit són traspassos de dotacions d’una partida pressupostària a una altra amb un nivell de vinculació diferent.

Característiques:

  • No poden afectar partides pressupostàries els crèdits de les quals hagin estat dotats mitjançant crèdits extraordinaris o suplements de crèdit durant l’exercici.
  • No poden minorar les partides pressupostàries els crèdits de les quals tinguin el caràcter d’ampliable, excepte si la partida el crèdit de la qual s’ha d’incrementar també té aquest caràcter d’ampliable.
  • No poden minorar els crèdits pressupostaris que hagin estat dotats en virtut de les incorporacions de crèdit sens perjudici de la possibilitat de transferir el crèdit inicial de la partida objecte de la incorporació.
  • No poden minorar crèdits destinats a operacions financeres per incrementar crèdits destinats a operacions no financeres.
  • No es poden incrementar els crèdits relatius a operacions corrents amb minoració dels crèdits relatius a operacions de capital, excepte que s’obtingui l’autorització prèvia de la Comissió d’Hisenda i Pressuposts del Parlament de les Illes Balears. No obstant això, la llei de pressuposts generals de cada exercici pot establir excepcions a aquesta limitació.