Omet navegació

4.1. Afegir pàgines

El botó botó "Añadir página" és per afegir una o més pàgines a la nostra presentació. Les pàgines noves s'afegiran just darrere la que tenim seleccionada. En pitjar aquest botó, se'ns mostraran les possibles pàgines que s'hi poden inserir:

possibles pàgines a inserir

Podeu observar que les pàgines noves les podem obtenir de 3 fonts possibles:

plantilla

Amb l'opció plantilla podem inserir les pàgines que són pròpies de la plantilla de la nostra presentació. Tenim diferents opcions:

  • Seleccionar una a una les pàgines de la plantilla que volem inserir marcant el botó corresponent per seleccionar-la seleccionada o no no seleccionada.

  • Seleccionar alhora totes les pàgines de la plantilla amb el botó seleccionar totes les pàgines. En aquest cas, si volem que alguna d'elles no s'hi insereixi, s'haurà de desmarcar.

    selecció de pàgines

  • En haver seleccionat les pàgines que volem inserir pitjam el botó botó "Añadir", que les afegirà a partir de la pàgina que teníem seleccionada.

plantilles Genially

Amb l'opció plantilles Genially podem inserir les pàgines de les presentacions que són compatibles amb la nostra presentació. De les categories que mostri, clicam sobre la que volem (per exemple, clicam sobre la categoria «Presentación»):

categories de presentacions

  • I en la llista de plantilles de la categoria que hem seleccionat clicam de nou sobre la plantilla que volem (per exemple, clicam sobre la plantilla «Presentación genial»):

    categoria "Presentación"

  • Arribats en aquest punt, seleccionam les pàgines de la mateixa manera que ho hem fet amb l'opció opció Plantilla:

    selecció de pàgines

  • Si, per mor de les mides, la nostra presentació és incompatible amb totes les categories de plantilles Genially, se'ns mostra un missatge:

    missatge d'error

botó "Mis creaciones"

Amb l'opció botó "Mis creaciones" podem inserir les pàgines de les nostres presentacions Genially. Clicam sobre la presentació que volem:

selecció de la presentació

  • Arribats en aquest punt, seleccionam les pàgines de la mateixa manera que ho hem fet amb l'opció plantilles Genially.