Omet navegació

1.2.1. Operativa bàsica de pantalles

Ruta de navegació

Situada a la part superior de la pantalla, mostra en forma d'arbre la jerarquia d'unitats administratives definides en l'organització i a les quals té accés l'usuari. Així, cada usuari només pot navegar per les unitats administratives per a les quals tingui autorització. Una vegada aplicat el filtre, els continguts mostrats són únicament els que estan relacionats amb la unitat administrativa seleccionada.

Ruta de navegació

Menú de gestió

Situat just davall la ruta de navegació, permet accedir a les entitats de gestió mantenibles per l'aplicació. Entre les entitats de gestió hi ha «Quadre de control», «Catàleg de procediments», «Catàleg de serveis», «Unitat administrativa», «Fitxes informatives», «Normativa» i «Personal». El funcionament d'aquestes opcions es descriuen de manera més detallada en l'apartat 2 d'aquest document.

Menú de gestió

Amb aquesta aplicació es poden gestionar els continguts a partir de tres elements bàsics: el llistat, el cercador i la pestanya d'edició/creació de continguts.

Llistat

És accessible des d'alguna de les opcions del menú de gestió i proporciona una llista d'elements donats d'alta en una determinada entitat informativa. Des d'aquesta pestanya, es poden ordenar els continguts, modificar les opcions de paginació i accedir a la pantalla d'edició mitjançant la selecció d'un element de la llista.

Cercador

El cercador de continguts permet localitzar elements d'una entitat informativa concreta. Els filtres i els camps disponibles per a la cerca depenen de l'entitat informativa en què es trobi l'usuari. Tots els cercadors tenen un conjunt d'opcions genèriques de cerca, que tot seguit descrivim.

Opcions de cerca. Permet fer una cerca ampliada de les unitats administratives i establir el filtre de visibilitat.

  • Inclou UA Filles: Cerca a totes les unitats administratives que depenen jeràrquicament de la unitat administrativa seleccionada a la ruta de navegació.
  • Cercar a totes les meves unitats: Cerca a totes les unitats administratives que l'usuari pot gestionar, siguin o no jeràrquicament dependents de la unitat administrativa seleccionada a la ruta de navegació.
  • Visibilitat: Filtra segons si l'element és visible o no, és a dir, que l'estat de l'entitat que se cerca sigui pública, interna o en reserva.

Cercador

Edició/creació

És la pestanya principal de gestió des de la qual es poden editar continguts o crear-ne de nous. Les opcions bàsiques són:

Guarda! Permet crear un element nou o guardar els canvis de l'element editat.

Torna. Retorna a la pestanya «Llistat» sense guardar els canvis.

Previsualitza. Permet veure l'element gestionat al frontal web que visualitzarà els continguts. Aquesta opció requereix una configuració prèvia de l'administrador de l'aplicació.

Elimina. Esborra l'element seleccionat.

Botons d'opcions