Omet navegació

1.2.3. Gestió de permisos d’usuari

Tots els usuaris necessiten ser donats d'alta en l'aplicació abans de poder accedir-hi. En aquest procés, l'administrador de sistemes assigna a l'usuari un rol d'accés, que determinarà les operacions que podrà fer amb l'aplicació. Hi ha quatre rols d'usuari:

  • Rol de sistema (RSC_SYSTEM). Permet fer qualsevol tasca amb l'aplicació. Es reserva, fonamentalment, a personal tècnic que hagi d'administrar l'aplicació (tasques de configuració, gestió d'usuaris, manteniment de taules mestre, operacions de reindexació de continguts, etc.).
  • Rol d'administrador (RSC_ADMIN). Permet fer tasques d'administració semblants al rol de sistema però a un determinat nivell orgànic. Inclou el manteniment de taules mestre i la gestió d'usuaris, així com l'administració de continguts.
  • Rol de superusuari (RSC_SUPER). Permet introduir i publicar continguts en una determinada unitat administrativa. No permet l'accés a les opcions d'administració de l'aplicació.
  • Rol d'operador (RSC_OPER). Permet gestionar el directori telefònic i editar-lo, però no publicar continguts a un determinat nivell orgànic.

Si no es disposa del rol, és necessari sol·licitar-lo enviant un PINFO (http://www.caib.es/sites/suportinformatic/ca/sollicitud_per_laplicacio_rolsac-16412/).

A la capçalera superior de l'aplicació hi consta el rol de connexió a l'aplicació.

Capçalera de l'aplicació