Omet navegació

1.2.2. Gestió multiidioma

L'aplicació està preparada per donar suport multiidioma a la persona usuària, tant pel que fa a la informació que s'hi emmagatzema, com pel que fa a la navegació i l'ús propi de l'aplicació. Així, cal diferenciar dos casos:

  • Idioma de l'aplicació. És l'idioma amb el qual l'usuari interactua amb l'aplicació i està determinat per l'idioma del navegador de l'usuari. Actualment, l'aplicació suporta el català com a idioma per defecte i el castellà. Qualsevol altre idioma configurat en el navegador de l'usuari provocarà la interacció amb l'idioma per defecte, és a dir, en aquest cas el català.
  • Idioma dels continguts. La major part dels formularis de l'aplicació permeten la possibilitat d'inserir la informació en diferents idiomes. Els idiomes disponibles per defecte són el català i el castellà; tot i això, la llista d'idiomes es pot mantenir des de l'opció «Idiomes» del menú «Administració». Tots els camps obligatoris han de ser emplenats com a mínim en l'idioma per defecte.

Per acabar, hi ha la possibilitat d'utilitzar un traductor automàtic de continguts, sempre que es disposi de la llicència per usar-lo. Amb aquesta utilitat, es poden obtenir automàticament les traduccions en diferents idiomes a partir dels continguts emmagatzemats en l'idioma per defecte. Malgrat tot, es recomana revisar sempre les traduccions a fi d'evitar possibles errades producte de la traducció automàtica.