Omet navegació

2.1. Quadre de control

2.1. Quadre de control

Es tracta de la pantalla per defecte de l'aplicació en què es pot veure el resum de les operacions que s'han fet durant la darrera setmana a la unitat administrativa seleccionada.

Quadre de control

La informació presentada es pot filtrar o bé únicament per la unitat administrativa seleccionada o bé de manera agregada tenint en compte les unitats administratives que en depenen. Aquest comportament el determina la casella de selecció (check box) «Incloure tots els nodes de la unitat administrativa».

Quadre de control

La informació es divideix en quatre seccions clarament diferenciades:

  • Darreres modificacions. Mostra les darreres operacions fetes a la unitat administrativa que ha seleccionat l'usuari de connexió.
  • Nombre de continguts. Presenta un resum del nombre de continguts informatius relacionats amb la unitat administrativa. Els resultats es desagreguen per tipus de contingut (procediment, normativa o fitxa informativa) i per visibilitat (en funció de si la informació es pública o interna).
  • Estadístiques de la unitat administrativa. Mostra el nombre d'accessos que s'han registrat des del frontal web a la unitat administrativa. Els accessos es presenten en forma de gràfic desglossats per dies.
  • Gràfica de resum de la darrera setmana. Finalment, es mostren en forma de gràfica les operacions d'actualització d'informació (alta, baixa i modificació) que s'han aplicat als continguts informatius (fitxes, procediments i normatives) de la unitat administrativa seleccionada.