Omet navegació

6.3. RESOLUCIÓ

La resolució que adopti l’òrgan concedent ha de ser motivada, ha d’identificar l’obligat al reintegrament, les obligacions incomplertes, la causa del reintegrament que concorre d’entre les que preveu l’article 44 del Text refós de la Llei de subvencions, aprovat pel Decret legislatiu 2/2005 (art. 37 de la LGS) i l’import de la subvenció que s’ha de reintegrar juntament amb la liquidació dels interessos de demora.

La resolució es notificarà a l’interessat i se’l requerirà per fer el reintegrament corresponent en el termini i en la forma que estableix el Reglament general de recaptació.

Si el procediment de reintegrament s’ha iniciat com a conseqüència de fets que puguin ser constitutius d’infracció administrativa, s’han de comunicar a l’òrgan competent per iniciar el corresponent procediment sancionador.

El procediment de reintegrament i el sancionador són independents entre si.

En el cas que s’hagi acordat la retenció de pagaments com a mesura cautelar a l’empara de l’article 44.5 del Decret legislatiu 2/2005, segon paràgraf (art. 35 de la LGS), mitjançant la suspensió dels lliuraments pendents d’abonar al beneficiari o a l’entitat col•laboradora, una vegada dictada la resolució que posa fi a l’expedient de reintegrament, serà el moment d’aplicar les quantitats retingudes a la finalitat per a la qual s’acordà la retenció.

Per tant, de conformitat amb la normativa comptable, s’efectuarà el pagament del seu dret al beneficiari, del qual es descomptarà la quantitat que s’ha de reintegrar, que s’aplicarà a pressupost d’ingressos.