Omet navegació

1.1. Què és Evernote ?

Evernote és una aplicació desenvolupada per facilitar la productivitat de les persones mitjançant l'organització i portabilitat de notes en qualsevol dispositiu electrònic. També podem definir Evernote com una llibreta, quadern o agenda al teu tablet o telèfon.

En aquest curs explicarem les principals funcions d'Evernote que et faciliten algunes tasques del dia a dia i t'ajuden a tenir tot el banc d'informació organitzat i centralitzat.
Sense importar on et trobis, sempre tindràs accés a la teva informació en qualsevol dels teus dispositius electrònics: telèfons intel·ligents, tauletes electròniques i computador.

Si et dones compte el verb organitzar està en la definició d'Evernote, i com et vaig esmentar al principi aquesta eina informàtica es comporta com una llibreta, però molt millor per les avantatges d'estar disponible en el teu dispositiu mòbil.
El més important a Evernote són les notes, una nota pot tenir text, dibuixos a mà alçada, imatges, fotografies i arxius adjunts de diferents formats.
En alguns casos aquests arxius poden ser previsualitzats dins la nota, és a dir, sense obrir-los, per exemple amb els documents en format PDF.
Per organitzar la informació a Evernote pots utilitzar totes les notes que consideris necessàries a la teva necessitat, pots organitzar un conjunt de notes en una llibreta, per exemple, un venedor o assessor comercial pot tenir una nota per cada client i agrupar-les en una llibreta anomenada «Clients» .
Una característica que no existia a Evernote fa alguns anys era la possibilitat d'agrupar llibretes. Per al cas citat anteriorment, un assessor comercial pot tenir una segona llibreta anomenada «Productes» i agrupar-la en una pila anomenada «Gestió de vendes».