Omet navegació

1.2. Captura informació amb Evernote.

Un hàbit que t'ajudarà a ser més productiu és anotar tot, tenir informació a la mà et dóna poder i et facilita tot. Amb Evernote pots capturar informació ràpidament, les seves eines més poderoses són:

1.2.1. Crear notes amb fotografies

«Una imatge val més que mil paraules», i amb Evernote a la tauleta o Smartphone pots fer fotografies i deixar-les directament a la nota. Així t'estalvies una gran quantitat de temps.
La majoria de les persones que fan servir un telèfon intel·ligent ja tenen el costum de fer fotos de temes d'interès, però les fotos no resulten organitzades per temes, idees o projectes.
En prendre fotos amb Evernote tindràs notes amb informació de qualitat disponible i organitzada, també podràs consultar des de qualsevol dispositiu i fer anotacions sobre les imatges.

1.2.2. Crear notes amb la teva veu

Pots documentar les teves idees o pensaments mitjançant l'enregistrament de veu utilitzant el micròfon del telèfon intel·ligent, tauleta electrònica o computador.
Aquesta funcionalitat resulta molt útil quan vols capturar idees o dades ràpidament sense copiar, també és útil per gravar xerrades o classes.

1.2.3. Crear notes a mà alçada

Resulta útil quan vols fer una nota on els dibuixos o gràfics són més rellevants. Un mapa, un plànol, una idea, qualsevol cosa que se't passi i que necessitis veure en forma gràfica, on les paraules no serien la millor opció.
Si fas servir S-PEN (el llapis d'algunes tauletes o telèfons com el Samsung Galaxy Note) l'experiència millora, sentiràs que ratlles sobre paper.

1.2.4. Crear notes des d'un correu electrònic

Pots crear notes a partir de correus electrònics enviats al teu compte d'Evernote. Si els missatges contenen documents o altres arxius adjunts, aquests formaran part de la nota .
El correu electrònic encara és el mitjà de comunicació més fort als mitjans informàtics. Quan rebis correus d'importància per a tu, simplement ho envia a la teva compte d'Evernote i organitzar-ho segons la teva necessitat per a futures consultes.
Resulta molt útil quan vols mantenir les teves idees o projectes amb tota la informació en un sol lloc.