Omet navegació

5.2. recordatoris

El Evernote ens permet afegir recordatoris a les notes perquè res se'ns oblidi. Si posem un recordatori rebrem una notificació en l'aplicació i tenim l'opció per rebre un correu electrònic que t’avisi el dia en què hagis fixat el recordatori per a la tasca.

Per a això hem de pitjar sobre els tres punt que apareixen a la cantonada superior dreta. Al menú que ens apareix premem l'opció recordatori, identificada amb un rellotge. Tindrem la possibilitat de posar un recordatori per demà, la setmana que ve o un dia i hora en concret

A nostra nota anomenada “Lista de tareas viatje a Romania”, li posem un recordatori per exemple per demà.
Un cop ho hem fet, veiem que el títol de la nota apareix a la nova secció de Recordatoris a la part superior de la llista de notes, on es visualitzen tots els recordatoris de la llibreta en la qual ens trobem. Cada llibreta té la seva llista de recordatoris. Són múltiples les accions que podem fer amb aquest nou apartat.

- Que recordatoris volem visualitzar

- Esborrar recordatoris, perquè ja els hem realitzat

- Modificar la data i hora del recordatori

- Canviar l'ordre dels recordatoris.

Tens l'opció de rebre alertes per correu electrònic per a les teves llibretes personals, o d'Evernote Business el dia en què es compleixen els terminis de les notes. Per a això has de tenir activar l'opció a Herramientas > Opciones > Recordatorios > Recibir recordatorios por correo electrónico.