Omet navegació

5.1. etiquetes

Les etiquetes són un recurs àmpliament utilitzat en innombrables aplicacions de Software, no són un recurs exclusiu d'Evernote. Si les etiquetes són un element tan utilitzat, és gràcies a la capacitat que tenen per afegir un context addicional.
Per norma, les etiquetes s'utilitzen per poder filtrar. Evernote no és una excepció, i les etiquetes afegeixen un nivell més per gestionar i trobar les nostres notes.
És molt fàcil afegir etiquetes a les notes d'Evernote, i aquesta facilitat, pot tornar-se en contra nostre, ja que pot ocasionar que quan ens n'adonem, tinguem centenars d'etiquetes creades.
El meu consell és que segueixis uns criteris o pautes a l'hora de crear etiquetes i d'etiquetar les teves notes, així mateix, prèviament, quan hagis de crear una etiqueta, valora si alguna de les etiquetes que ja tens pot cobrir la funció de la nova etiqueta . També hauries de realitzar revisions periòdiques de les etiquetes que tens per veure si has creat etiquetes amb significats duplicats o semblants a etiquetes que ja tinguis en el teu sistema.
Aquesta revisió periòdica d'etiquetes, també et servirà per organitzar estructuralment les etiquetes que tinguis creades en el teu Evernote, podent niar etiquetes en categories i sub categories. D'aquesta manera, quan accedeixes al gestor d'etiquetes d'Evernote, no se't fa tan difícil trobar les etiquetes que tens emmagatzemades.

En aquesta imatge podem observa el conjunt d'etiquetes que tenim per defecte. Fent clic damunt el símbol + de l'opció etiqueta del menú o damunt nova etiqueta podrem crear una nova col·lecció.
Cada vegada que apliquem una etiqueta en una nota, s'incrementarà en una unitat el valor d'aquesta etiqueta.
Si premem dues vegades damunt aquesta etiqueta ens visualitzarà totes les notes que tenen aquesta etiqueta.

Per posar una etiqueta a una nota, ens situem damunt la nota i li donem a l'opció afegir etiqueta