Omet navegació

5.7. Web Clipper

Evernote Web Clipper està disponible per a Google Chrome, Safari, Firefox, Opera i Internet Explorer. Tot i que tenen funcions bàsiques en comú, cadascuna té la seva pròpia particularitat, i en el cas de la versió per Chrome, amb l'última actualització s'ha renovat completament. L'objectiu d'Evernote Web Clipper és facilitar la tasca de traslladar informació obtinguda navegant per la web al teu compte d'Evernote per processar-la i usar-la en el teu profit. Abans, el procés habitual era copiar el contingut des del navegador i enganxar-lo en una nova nota. Però amb aquesta pràctica extensió, el procés és automàtic i només has de seleccionar el text o pàgina a compartir.

Evernote Web Clipper afegeix una icona a la cantonada superior dreta del navegador des del qual iniciar sessió amb el teu compte Evernote, o crear una nova, i accedir a les opcions que ofereix. La nova barra es desplega en el marge dret de la pantalla, molt útil perquè molesta menys que les clàssiques barres horitzontals en aprofitar els espais verticals en blanc de la majoria de pàgines actuals. Amb Evernote Web Clipper pots realitzar cinc accions bàsiques: Capturar, Marca, Arxivar, Compartir i Desa.
Evernote Web Clipper és un gran aliat d'Evernote. És inevitable que avui dia passem gran part del temps davant del navegador, i també ho és que trobem alguna cosa interessant o important per al nostre temps lliure, per al nostre treball diari o per a un treball de classe si ets estudiant. Encara que qualsevol pot copiar el text en un document de text o desar la pàgina sencera des del navegador, l'avantatge d'usar Evernote Web Clipper és que et permet processar una pàgina amb senyals, marques i etiquetes. A més, amb l'opció de compartir és molt fàcil enviar una pàgina que t'ha cridat l'atenció als teus contactes amb la funció Compartir afegint les anotacions que creguis convenients.