Omet navegació

3.1. Crear una Nota

Crearem una nova nota. Aquesta nova nota versarà sobre el conjunt de tasques que hem de fer per organitzar un viatge. Per a això premerem el botó "Nueva Nota":

Llavors se'ns obre una finestra, on com en un senzill processador de textos podem introduir tota aquella informació que volem escriure en la nostra nova nota. En l'exemple hem creat una llista amb checkbox de quatre coses que hem de fer per preparar el nostre viatge.

La barra d'eines de la nota:

Inclou entre altres coses, l'estil de la lletra, mida, color, vinyetes, checkbox, adjuntar una taula o un arxiu (imatge, veu, ...).
En aquest senzill exemple hem utilitzat la mida de lletra, i la negreta per a la primea línia i l'opció de checkbox per a cada un de les tasques a realitzar

No se si vos hey fixat, però de manera automàtica ha assignat un nom a la nota amb el contingut de la primera fila de la nostra nova nota.


Per guardar la nota, n'hi ha prou tancar la finestra, o fer arxiu -> tancar.

NOTA: si pitjau "nueva nota" però no feu cap canvi en tancar no es crea la nota, però si escriviu text que després esborreu si es crearà però sense cap contingut

Observareu que ara tenim una nova Nota,

Ara tenim dues notes, la que ve per defecte en instal·lar el Evernote, que es diu "Comienza ahora" i la que hem creat nosaltres que es diu "Lista de tareas viaje a Romania".