Omet navegació

5.5. Sincronització

Evernote et permet tenir accés a la teva informació en qualsevol dels teus dispositius electrònics: telèfons intel•ligents, tauletes electròniques i computador. És el que s'anomena una aplicació multiplataforma i per tant ens permet treballar amb ella des de diferents dispositius, el teu PC, el teu mòbil o tablet, o des del teu compte en el núvol i totes elles sincronitzades.
La versió gratuïta només permet sincronitzar dos dispositius. Per exemple, la instal•lació a l'ordinador i la instal•lació al mòbil. Però pots utilitzes la versió web, en tants equips com vulguis, ja que no compta com a dispositiu.
La sincronització és en estrella. Això vol dir que cadascuna de les operacions de sincronització es durà a terme a Evernote Web (que és el "centre" de l'estrella). Per exemple, si inicies una sincronització des Evernote en el teu ordinador de sobretaula, tot el contingut nou o actualitzat es carregarà a Evernote Web, perquè estigui llest per a descarregar-se quan qualsevol dels teus altres dispositius realitzi una sincronització posterior.