Omet navegació

1. Introducció

En aquest curs aprendrem a fer servir les eines al núvol, és a dir, eines a les quals es pot accedir mitjançant un explorador web connectat a Internet, sense necessitat d’instal·lar cap programa addicional al nostre ordinador. Descobrirem com podem utilitzar-les per col·laborar amb altres persones i compartir informació al nostre lloc de feina, facilitar les nostres tasques quotidianes i incrementar la nostra productivitat i la del nostre grup de treball.

Per tal d’assolir aquest objectiu, veurem les diferents eines gratuïtes que hi ha disponibles avui dia; com utilitzar-les pas a pas, i les funcionalitats i les opcions que ens ofereixen. Ens centrarem en l’ús de totes les eines que ens permetin col·laborar: correu electrònic al núvol, emmagatzematge d’arxius, grups de discussió, eines ofimàtiques més emprades, missatgeria, fotografies, formularis, mapes, calendaris i anotacions.

Principalment, tractarem de les eines que ens ofereix Google. Farem servir un navegador web estàndard i actual per accedir a les eines i utilitzar-les.