Omet navegació

8. Opcions del compte de Google

En aquest apartat veurem alguns dels diferents aspectes del nostre compte que podem canviar i modificar al nostre gust. Podem accedir a les opcions del compte a https://myaccount.google.com.

Figura 9: Apartat de dades personals i privadesa.

Fent clic a «Dades personals i privadesa» podrem veure les dades personals que hi ha emmagatzemades en el nostre compte de Google. Podem canviar aquestes dades en qualsevol moment.

Des d’aquesta finestra podem canviar el nom que es mostrarà a les eines de Google, així com afegir o canviar el número de telèfon i el correu electrònic alternatiu per recuperar la nostra contrasenya en cas de perdre-la.

Figura 10: Apartat de dades personals.

Des de la finestra principal de les opcions del compte, podem fer clic a «Eines d’introducció de text i idioma» i canviar l’idioma del nostre compte de Google.

Figura 11: Preferències del compte.

Fent clic a l’apartat «Idioma» podrem canviar l’idioma en què està definit el nostre compte de Google. Totes les finestres de les diferents eines de Google apareixeran en aquest idioma.

Figura 12: Opcions d’eines d’introducció de text i d'idioma.

Una vegada canviades les opcions, no cal fer clic a cap botó per desar els canvis, ja que Google els desa de manera automàtica.

Tal com hem mencionat, hi ha moltes altres opcions per personalitzar el vostre compte de Google. En aquest apartat només hem vist les més bàsiques, les que us permetran seguir el curs sense problemes. Us convidam a explorar les altres opcions disponibles.