Omet navegació

1.3. Anàlisi i valoració resumida de les al·legacions presentades

Es tracta de l’anàlisi i la valoració resumida de les al·legacions presentades en els tràmits d’audiència i informació pública, i dels informes emesos, i de reflectir-les en el text de la proposta, si és procedent.

En aquest apartat s’ha d’esmentar si, amb caràcter facultatiu, s’ha dut a terme una consulta prèvia, i s’han de resumir les principals aportacions que hi hagi hagut en aquest tràmit.

Així mateix, s’ha de deixar constància de tots els tràmits i les actuacions que s’han dut a terme en relació amb el tràmit d’audiència (incloses les consultes fetes a les conselleries i als ens territorials, si escau), així com la valoració de les al·legacions presentades. En tot cas s’ha de justificar l’omissió d’aquest tràmit, perquè es tracta de normes pressupostàries o de caràcter organitzatiu o perquè es presenten greus raons d’interès públic.

Així mateix, s’hi han de fer constar els informes i els dictàmens que consten en l’expedient, amb indicació de qui és l’emissor i d’una breu síntesi del contingut, que pot limitar-se a indicar si ha estat favorable en aquells casos en què així ocorri.

Es tracta, per tant, del resultat dels tràmits als quals es refereixen els punts 5.2, 5.4, 5.5 i 5.7 de la unitat 1.