Omet navegació

8.1. Establir i validar les unitats d'avaluació

selecció unitat

Abans de començar cada procés d’avaluació, s'han de revisar i validar les unitats d'avaluació de cada conselleria o organisme. Aquestes unitats estaran definides per a cada lloc de treball i estaran formades pels llocs de treball que tenen relació laboral amb aquest. Per a cada un dels llocs de treball ha d'indicar-se si la relació és de caràcter jeràrquic o de col·laboració i s'ha d'informar de la composició de les unitats d'avaluació a tots els membres que en formin part, a través del portal del Personal, abans que comenci el procés d'avaluació.

Prèviament a iniciar una nova avaluació, s'han de revisar les unitats i actualitzar-les, ja que pot haver canvis en la Relació de llocs de treball que necessiten ser reflectits en les unitats d'avaluació corresponents.

Amb caràcter general, l’avaluació de competències referida a un any es durà a terme durant el primer trimestre de l’any següent al període que s'avalua. Aquest procés estarà format per tres avaluacions: l’autoavaluació, l’avaluació del superior jeràrquic i l’avaluació de tres persones a càrrec o col·laboradores.

És molt important que comproveu que teniu una persona assignada amb el rol de superior en la vostra unitat i que totes les persones que hi apareixen han tengut relació laboral amb vosaltres durant el període avaluable. Del contrari cal que ho comuniqueu a la vostra unitat de personal.

A continuació trobareu la pantalla que veureu quan faceu la consulta de la vostra unitat d’avaluació, en el cas que tingueu la consideració de personal avaluable, segons els criteris que estableix l’Acord de Consell de Govern.

Com podeu apreciar, en aquesta mateixa pàgina teniu els documents per comunicar les incidències que pugueu apreciar en la composició de la vostra unitat d’avaluació i també, en el cas que concorri alguna de les causes d’abstenció/recusació dels articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, teniu a la vostra disposició el formulari que heu d’emplenar i tramitar.