Omet navegació

8.2. Personal avaluable

8.2. Personal avaluable

8.2.1. Perquè una persona pugui participar en el sistema d'avaluació, la qual cosa implica fer totes les activitats previstes en aquesta Resolució, és necessari que hagi prestat serveis efectius en el mateix lloc de treball de manera continuada o discontinuada durant almenys el 30 % del temps del període avaluable i que es trobi en situació administrativa de servei actiu en el moment de la publicació de les unitats d'avaluació en el Portal de Serveis al Personal.

8.2.2. Pel que fa a l'apartat anterior, s'ha de tenir en compte que les situacions de baixa maternal o paternal, incapacitat temporal, comissió de serveis externa, llicència per assumptes propis i llicència especial per assumptes propis tenen la consideració de servei actiu.

8.2.3. D'altra banda, el personal que en el moment de la publicació en el Portal de Serveis al Personal de les persones que formen part de les unitats d'avaluació es trobi en alguna de les situacions següents: situació d'excedència amb reserva de lloc de treball; excedència voluntària especial regulada en el Decret 5/2012, i serveis especials o excedència forçosa laboral, també es consideren avaluables si compleixen el 30 % estipulat en l'apartat 2.1.

8.2.4. En els casos que la persona hagi treballat de manera continuada o discontinuada durant almenys el 30 % del període avaluable i es trobi en alguna de les situacions detallades en els apartats 8.2.2 i 8.2.3, la seva participació en aquest procés d'avaluació serà voluntària. En el cas de decidir no participar-hi, ha de comunicar la seva renúncia emplenant i registrant l'imprès accessible a través del Portal de Serveis al Personal i del microlloc del sistema d'avaluació de competències professionals.