Omet navegació

3.4 Convocatòries de serveis desertes i sense efectes

3.4.1 Convocatòries desertes

Les convocatòries de comissions de serveis de caràcter voluntari han de ser declarades desertes en els casos següents:

a) Quan no es presenten sol·licituds per participar-hi dins el termini establert.

b) Perquè les persones que s’hi presentin no compleixin els requisits exigits.

c) Quan l’ens convocant no considera idònia cap persona, en relació amb les convocatòries per adjudicar comissions de serveis de llocs de feina el sistema de provisió del qual és la lliure designació o el concurs i el nivell de complement de destí sigui igual o superior a 28, en les quals no s’hagi establert barem de mèrits.

Quan una convocatòria de comissió de serveis per proveir un lloc de feina corresponent a una prefectura orgànica ha estat declarada deserta per no haver-hi funcionaris de carrera que compleixin els requisits establerts en les lletres a, b i c del punt 3.3. de la Instrucció 2/2012, el procediment que s’ha de seguir és el següent:

a) S’ha de tornar a convocar la comissió de serveis, i en aquesta segona convocatòria no són aplicables les restriccions incloses en les lletres a, b i c del punt 3.3. de la Instrucció 2/2012.

b) En la tramitació de la convocatòria s’ha de complir la resta de punts que estableix la Instrucció 2/2012.

3.4.2 Convocatòries sense efectes

Per altra banda, també es poden deixar sense efecte les convocatòries de comissions de serveis de caràcter voluntari de forma motivada mitjançant l’emissió d’una resolució de l’ens convocant. Aquesta resolució s’ha d’emetre abans que finalitzi el termini per presentar sol·licituds, tret de casos de força major i de supòsits justificats en què la resolució no es pugui emetre dins aquest termini. 

Les resolucions mitjançant les quals es declarin desertes o es deixin sense efectes les convocatòries s’han de publicar en el tauler d’anuncis de l’ens convocant i en el portal de serveis al personal de la Intranet, i s’hi han d’especificar els recursos que les persones interessades hi poden interposar.