Omet navegació

3.1.3 Comissió Superior de Sistemes d'Informació en Tecnologia i Comunicacions

La Comissió Superior de Sistemes d'Informació en Tecnologia i Comunicacions (més coneguda com a Comissió d'Informàtica) és un òrgan col·legiat de naturalesa consultiva en matèria de sistemes d'informació, que s'adscriu a la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització, mitjançant la Direcció General de Modernització i Administració Digital.

La seva funció és informar, amb caràcter previ i preceptiu, sobre tots els projectes en matèria de sistemes d'informació (equipaments, comunicacions, aplicacions, programes informàtics, etc.), que superin un cert import, per tal de garantir-ne la conformitat amb les normes i els criteris d'homologació prèviament definits a la CAIB. Així mateix, gestiona també l'inventari de totes les aplicacions informàtiques que s'utilitzen a l'Administració.

Per tant, qualsevol adquisició d'equipaments o aplicacions d'una certa entitat requerirà l'informe favorable de la Comissió d'Informàtica. Aquest informe es pot realitzar mitjançant un tràmit telemàtic a la seu electrònica.

Més informació:

http://www.caib.es/sites/dgtic/ca/comissio_dinformatica-7619/

http://www.caib.es/eboibfront/ca/2016/10584