Omet navegació

b. Reconèixer i reforçar

Quan les persones que lideren i supervisen la nostra feina reconeixen les nostres habilitats i reforcen els nostres comportaments, tenim més facilitat a l’hora d’aprendre i desenvolupar noves tasques perquè ens sentim valorades i en conseqüències experimentem més confiança i ens sentim més competents.

En general, sembla que els equips de persones que reben comentaris positius en relació amb la tasca que fan són més eficients que no pas els que no en reben.

Així doncs, centrar-se en les tasques, els comportaments i les accions que la persona en teletreball realitza correctament, facilita la construcció de confiança que afavorirà el desenvolupament de la feina i la satisfacció i el compromís personal.

Recordeu que si bé pot semblar que l’empoderament i desenvolupament de la persona que teletreballa és un gran esforç difícil d’assumir, precisament aquest enfocament facilita la construcció d’una relació que permetrà que la persona que teletreballa sigui autònoma i responsable del seu propi seguiment.