Omet navegació

d. Control de la planificació

La persona supervisora i la que teletreballa hauran acordat un pla personal de treball que serà el document que emmarcarà les línies d’actuació de la feina que faci cada persona teletreballadora.

Aquest document servirà per poder fer un bon seguiment i una bona revisió del desenvolupament de la persona que teletreballa en aquest nou ús del temps professional.

En la mesura que es disposi d’un document que contingui els objectius que es pretén assolir, així com les expectatives i la valoració d'aquests objectius, amb més facilitat es podrà fer el seguiment i el control de la planificació, l'execució i l'assoliment de les fites.

Qui supervisa i la persona supervisada s'han de reunir sovint, especialment al començament d’aquesta nova manera de treball, per valorar la realització de les tasques, l’acompliment de la planificació, la utilitat dels mitjans de comunicació acordats i el grau de satisfacció en el compliment de les fites acordades, i fer-ne el seguiment. Aquest seguiment s’anirà fent més àgil i dinàmic a mesura que les persones supervisores i les teletreballadores adquireixin nous hàbits productius en la modalitat de teletreball.

Especialment en el procés d’implantació de la nova manera de treballar cal observar la necessitat de revisar i a vegades de replanificar les tasques, i concretar i modificar els objectius, atès que la realitat del que s’hagi previst pot requerir aquests canvis.

En aquest sentit és important tenir present un grau de flexibilitat adient que permeti acompanyar la persona que teletreballa en el procés d’implantació d’aquesta nova modalitat de teletreball.