Omet navegació

C. Comissió de serveis d'atribució temporal de funcions

Quan unes funcions no estiguin assignades específicament a llocs de treball o quan les funcions no puguin ser ateses amb suficiència pel personal funcionari que ocupa els llocs de treball que les tenen assignades, per volum de treball o per altres raons conjunturals degudament motivades, es pot tramitar una comissió de serveis d’atribució temporal de funcions.

Aquests tipus de comissió de serveis no altera l‘ocupació del lloc de feina de la persona afectada, que continuarà percebent la totalitat de les seves retribucions amb càrrec als crèdits corresponents al seu lloc (i, per tant, no el deixarà vacant).

Per tal d’adjudicar aquestes comissions de serveis es tindran en compte, en primer lloc, les persones funcionàries de carrera que s’han presentat voluntàriament a la convocatòria pública corresponent. En cas que no n’hi hagi cap persona que compleixi els requeriments de la convocatòria, s‘haurà d‘adjudicar amb caràcter forçós a personal funcionari interí que reuneixi els requeriments per desenvolupar les funcions; en cas contrari, s‘haurà d‘atribuir, també amb caràcter forçós, a personal funcionari de carrera.

Com que la comissió de serveis d’atribució temporal de funcions té la consideració de mesura de mobilitat forçosa, amb la intenció de compensar al personal afectat (tant si s’ha presentat voluntàriament com si no ho ha fet), la normativa estableix que el temps de durada s‘ha de valorar en les convocatòries de provisió temporal o definitiva de llocs de feina (és a dir, convocatòries de comissions de serveis voluntàries o procediments de provisió pel sistema de concurs).

Creat amb eXeLearning (Finestra nova)