Omet navegació

C. Vacances

El personal te dret a gaudir, durant cada any natural, d‘unes vacances retribuïdes de vint-i-dos dies hàbils, o dels dies que corresponguin proporcionalment si el temps de servei durant l‘any va ser inferior.

A més, també té dret a gaudir dels dies addicionals que li correspongui segons els anys de prestació de serveis (15 anys, 20 anys, 25 anys i 30 anys).

El període ordinari de gaudi és el comprés entre els mesos de juny, juliol, agost i setembre. Per tal d‘assegurar la prestació dels serveis als ciutadans en període de vacances, se n’ha de fer una planificació en la qual es concretaran els períodes en què el personal pretén gaudir-les.

Les vacances s‘han de concedir ponderant l’interès del personal i les necessitats del servei. En cas de coincidència en l’elecció dels períodes de gaudi pel personal de la unitat, s’aplicarà l’ordre de prelació següent:

1r Personal amb fills menors de dotze anys, sempre que es pretengui la coincidència amb el període de vacances escolar.
2n Personal amb fills majors de dotze anys, escolaritzats, sempre que també es pretengui la coincidència amb el període de vacances escolars escolar.
3r Qualsevol altra causa justificada que faciliti la conciliació de la vida laboral i familiar.
4t Personal que tengui reconeguda una antiguitat major.
5è Personal que opti per la modalitat de gaudi d‘un mes natural.

En el primer i segon cas, la preferència es refereix al període de vacances escolars complet i no a un mes concret.

Creat amb eXeLearning (Finestra nova)