Omet navegació

b. Propostes de millora

Com dèiem en l’apartat anterior, fer un bon seguiment de les tasques i activitats realitzades així com els comentaris de la persona supervisora, serà informació d’utilitat a l’hora d’introduir els canvis que siguin necessaris per assegurar-nos que estem en la direcció correcta que ens dirigeix a l’objectiu/s acordats.

Incorporar, en el seguiment de les tasques o activitats, la revisió de quines són les accions, els recursos o les idees que ens poden ajudar a millorar la gestió, la planificació i l'organització de la nostra feina, facilita que ens enfoquem en la mentalitat de creixement i millora contínua que facilita l’aprenentatge.

Recordeu que les fites de desenvolupament personal ens impulsen a la millora personal i són d’utilitat per mesurar l’aprenentatge i revisar els resultats obtinguts. Comprometre’s amb la consecució d’aquests objectius ens acosta a assolir-los.

Disposar-nos amb voluntat d’aprendre i col·laborar amb la persona que supervisa la nostra activitat, permetrà que puguem construir els elements, els canals de comunicació i els procediments adients a cada lloc de treball a distància, tenint presents les característiques singulars i específiques de cada persona i construint des de la diversitat de maneres de fer i de ser.
Identificar les accions que es poden portar a terme després de la revisió amb la persona supervisora, permet que puguem construir una estratègia de millora, que ens permetrà desenvolupar el treball a distància de manera reeixida i gaudir dels avantatges d’aquesta nova manera de treballar.

Recordeu que serà bo que la persona teletreballadora i la que supervisa la feina construeixin una relació de col·laboració que permeti assolir els objectius que s’acordin, de manera que la confiança en sigui la base.