Omet navegació

vi. Autoaprenentatge i millora

L’aprenentatge permanent és una habilitat fonamental en l’entorn professional. Per això definir objectius d’aprenentatge facilita que les accions que fem estiguin adreçades a assolir les fites que ens concretem, millora la nostra productivitat i entrena la capacitat d’aprenentatge. Concretar objectius que requereixin un cert desafiament ens manté amb un bon nivell de motivació a l’hora de fer la nostra activitat.

Saber que sempre podem aprendre i millorar ens situa en la posició de poder-ho fer i ens ajuda a assumir la responsabilitat de les nostres accions i decisions.

Quan definim els objectius de desenvolupament personal és important tenir present que aquests ens impulsaran a la millora personal i serviran per mesurar l’aprenentatge, i per avaluar els resultats obtinguts. En la mesura que ens comprometem amb la consecució d’aquests objectius, més fàcilment aconseguirem assolir-los.

La revisió dels objectius, l’anàlisi dels resultats i la identificació de la millora ens acosta a la satisfacció personal i millora l’autoestima.